Aanmelden

U kunt zich telefonisch of via onderstaand contactformulier aanmelden. Tijdens het behandelen zijn we niet altijd in de gelegenheid de telefoon aan te nemen. Spreekt u alstublieft een boodschap in, dan bellen wij u terug.

Directe toegang

U heeft geen verwijsbrief meer nodig voor de oefentherapeut. Natuurlijk mag u ook altijd eerst een afspraak maken bij de huisarts, maar dat hoeft in principe niet meer. Dat heeft voordelen. Zo komt u ‘direct’ bij de specialist in houding en beweging terecht, zodat u zo snel mogelijk kunt beginnen om aan uw herstel te werken. De huisarts blijft de centrale rol spelen in de coördinatie van uw zorg. Wij zullen de huisarts blijven informeren.

Als u besluit om u aan te melden zonder verwijzing van de huisarts, dan voeren wij eerst een zgn. screening uit. Dit betekent dat wij eerst vaststellen of u bij ons aan het goede adres bent. Zo niet, dan kunnen wij u naar uw huisarts doorsturen. Als u wel behandeld kunt worden door ons, dan gaan wij in overleg met u aan de slag. Want hoe sneller u de behandeling kunt starten, hoe eerder u herstelt.

U kunt in principe binnen een week een afspraak maken; wij hebben geen wachtlijst.
Behandeling is ook mogelijk aan huis, mits op verwijzing van huisarts of specialist.

Duur behandeling: 30 minuten

Openingstijden

Lisse
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
08.15 – 17.00 uur
10.00 – 20.30 uur
gesloten
08.00 – 18.00 uur
09.00 – 17.00 uur
Hillegom
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
08.00 – 17.00 uur
09.00 – 17.00 uur
gesloten
09.30 – 20.00 uur
gesloten

Aanmelden